Leer hier hoe je WordPress websites bouwt

Over ons

Mijn naam is Leon en ik ben de oprichter van WPagency.nl. Ik ben 38 jaar, geboren in Amsterdam en ik woon samen met mijn vriendin en onze twee geweldige zoontjes in Amstelveen.

Ik ben mijn hele leven al bezig met internet. Als kind zat ik al veel achter de computer om onder andere spelletjes te spelen. Mijn eerste internetbedrijf ben ik in 2004 gestart op het prachtige eiland Bonaire waar ik 1,5 jaar heb gewoond.

Daar ben ik begonnen met het bouwen van websites voor lokale bonairiaanse ondernemingen, zoals restaurants, winkels en reisorganisaties.

Binnen een jaar zat ik aan tafel bij hotels en luchtvaartmaatschappijen om o.a. websites en een gehele internet structuur voor hen op te zetten. Een mooie tijd waarin ik veel heb geleerd.

Terug in Nederland heb ik deze lijn doorgezet en ben ik mijn tweede bedrijf gestart genaamd Creative Team.

Vandaag de dag ontwikkelen wij bij Creative Team nog steeds websites en webshops. Daarnaast ben ik in 2010 gestart met de zusteronderneming Creative Shops die zich volledig bezighoudt met Affiliate marketing.

Met Creative Shops beheren wij momenteel meer dan 150 shops in Nederland en België.

Waarom ben ik WPagency gestart?
Ik vind het delen van kennis leuk. De enige reden waarom ik nu pas deze stap maak is dat ik zelf vind dat ik van nature niet de beste schrijver ben. Eerlijk hé?

Waarom nu dan wel?
Vorig jaar zijn we bij Creative Team gestart met het publiceren van 1 à 2 artikelen per maand. De bezoekers zijn daardoor hard gestegen het afgelopen jaar. Dat heeft mijn ogen geopend om hier meer mee te willen doen.

Nooit te oud om te leren.
Ik heb tot op de dag van vandaag nog nooit een uitleg video op YouTube gezet. Ik ben mij nu hierover aan het inlezen en wil begin maart/april 2020 mijn eerste uitleg video online zetten vanuit WPagency.

Ik hoop dat ik jou met behulp van mijn content op deze website verder ga helpen op het gebied van Website bouw, SEO, SEA en andere online marketing onderwerpen. Heb je vragen over mijn website of over een van de onderwerpen beschreven op deze website stuur dan een mail naar info@wpagency.nl. Veel leesplezier.

Hartelijke groet,

Leon