4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5

Astra theme; is het de beste thema voor WordPress? Onze ervaringen (3 jaar)

Samenvatting:

Alvorens te beoordelen Astra thema functies, willen we dat je weet wat de Astra thema precies is! Astra is een gratis WordPress thema van brainstorm force bedrijf. Deze zeer populaire thema heeft meer dan 1 miljoen gebruikers, maar het is nog steeds in geslaagd om een 5-sterren gemiddelde rating te krijgen.

Astra theme is momenteel meer dan 1 miljoen keer verkocht. De gemiddelde review cijfer is een 4.8/5.0.

Dit thema kost $59 per jaar
Prijs
5/5
Support
4.6/5
Updates
4.8/5

Wat is Astra-thema?

Astra is vooral betrouwbaar voor deze drie factoren:

Lichtgewicht snel laden:

In tegenstelling tot andere trage thema’s, kunt u met Astra uw site in minder dan een halve seconde laden. Deze snelheden blijven nog steeds gehandhaafd nadat u uw site verder hebt aangepast en uitgebreid.

Handige aanpassingsopties:

Wanneer u kijkt naar andere snelle WordPress thema’s, raakt u teleurgesteld als gevolg van hun slechte aanpassingsmogelijkheden. Maar Astra heeft zowel de snelheid als de aanpassingsmogelijkheden voor uw site behouden. U krijgt een heleboel prachtige opties om uw site aan te passen die zeer weinig gratis WordPress thema’s bieden.

Gemakkelijk te gebruiken:

Het bouwen van een aangepaste website is zo eenvoudig met Astra dat u binnen enkele uren een website kunt maken. Astra heeft een functie met voorgefabriceerde ontwerpen genaamd ‘Astra sites’. Hiermee kunt u direct een website ontwerp kiezen en binnen korte tijd een website maken zonder dat het u enige moeite kost.

Waarom zou u Astra WordPress Thema moeten kiezen?

U zult vaak WordPress thema’s vinden met meer functionaliteiten dan Astra, waardoor u misschien van gedachten verandert. Voordat u van gedachten verandert, willen we dat u weet dat deze sites niet gebouwd zijn voor snelheid zoals Astra. Deze thema’s bieden alleen functionaliteiten die niet genoeg zijn voor een website.

Als u voor een bureau werkt, dan weet u vast hoeveel klanten klagen over de traagheid van hun site. Het maakt niet uit hoe sterk u uw site aanpast, als hij niet snel laadt dan zou het bouncepercentage snel stijgen. Trouwens, zou je veel werk te doen als je wilt versnellen van uw site na het voltooien van alle ontwerpen.

Je kunt een snel thema gemakkelijk aanpassen, maar je kunt de snelheid van een traag thema niet verhogen, hoe goed ze ook zijn. Dus, moet u Astra thema’s te kiezen voor hun snelle ontwikkeling perspectieven en gemakkelijk aan te passen opties.

Speciale kenmerken van Astra Thema

Astra thema elementen en functies zijn merkbaar. Dit gratis WordPress thema biedt veelzijdige aanpassingsmogelijkheden en pagina gebouw functies. Als je een beginner bent die niet weet hoe te coderen dan is het Astra thema de juiste keuze voor u omdat u uw site kunt aanpassen zonder code.

Nu gaan we alle ongelooflijke functies die Astra biedt bekijken. Het maakt niet uit hoe esthetisch design u wilt voor uw site, Astra thema ontwerp functies, lay-outs, en snelle prestaties zou maken het de juiste keuze voor u.

Compatibiliteit met paginabouwers

Astra thema wordt geleverd met een zeer compatibele pagina bouwer faciliteit. U kunt gemakkelijk bouwen van uw site pagina’s als Astra wordt geleverd met ingebouwde pagina compatibiliteit. De meeste van de starter sites van Astra gebouwd met Elementor of Beaver. Deze twee bouwers zijn de meest populaire en betrouwbare pagina bouwers voor zowel professionals als beginners.

Zo kunt u gemakkelijk pagina’s bouwen voor uw site zonder enige druk, zelfs als u een beginner bent. U zult geen problemen ondervinden met de compatibiliteit van uw thema’s page builder als u Astra gebruikt. Dit maakt het nog handiger voor bureaus met drukke agenda’s en beginnende website ontwerpers

Starter Sites van Astra

Starter sites zijn voorgebouwde website templates die je kunt gebruiken voor je site. Astra wordt geleverd met een bijbehorende plugin genaamd Astra starter sites die honderden gratis starter sites biedt. Met deze starter sites kun je eenvoudig een site bouwen met kant-en-klare templates.

Wat Astra starter sites speciaal maakt is dat het de volledige site functionaliteit dekt met alle essentiële pagina’s, plugins, en andere pakketten. Sommige premium startersites zijn niet gratis omdat ze amusante startersite sjabloon ontwerpen en premium aanpassingen bieden.

Aanpasbare opties en functies


Aanpasbaarheid en snelheid zijn de belangrijkste factoren die Astra zo populair hebben gemaakt. Je kunt een massaal ontworpen site bouwen met een Astra thema zonder snelheid te verliezen.

U kunt uw site aanpassen met vele leuke functies en uw site massief maken door lay-outs, afbeeldingen en lettertypen toe te voegen, en nog steeds de snelste laadtijd van Astra thema ervaren. Na de update is de Astra 2.0 versie volledig herwerkt en zijn de aanpassingsopties nog eenvoudiger gemaakt. Bruikbaarheid en prestaties zijn ook verbeterd omdat je nu gemakkelijk vorige ontwerpen kunt veranderen net als het Astra pro thema.

Als u de Astra Pro-thema te gebruiken, dan zou je uitgebreide aanpasbare opties te krijgen. Je zou in staat zijn om de lay-outs, lettertypen, achtergrondkleuren vrij gemakkelijk te veranderen. Het instellen van aangepaste typografie is ook heel eenvoudig met de Astra pro thema. Dit betekent dat je bijna elk onderdeel van je website kunt veranderen of aanpassen.

Omdat er veel aanpasbare opties zijn, willen we niet dat je een deel mist. Dus, gaan we u informeren over alle aanpasbare opties van Astra met een nog diepere uitleg. Dit zal u helpen te begrijpen of het Astra thema goed voor u is of niet.

Astra thema aanpassen zonder code

Zoals we u al eerder hebben verteld heeft het Astra thema ingebouwde pagina compatibiliteit. Dit betekent dat u dit thema kunt aanpassen zonder code te schrijven. Het schrijven van codes voor het bouwen van een site is een moeilijke taak voor beginners en het kost veel tijd. Met behulp van de Astra thema maakt deze taak gemakkelijker en bespaart veel tijd als je kunt alles aanpassen met de pagina bouwers.

U kunt mixen en matchen page builders en aanpassingsinstellingen op basis van uw keuze en comfortabel voltooien alle noodzakelijke aanpassingen. Als u de paginabouwers niet wilt gebruiken, kunt u uw site ook aanpassen met het standaardthema. Met het standaardthema kunt u nog steeds de kleuren, typografie, lay-out en elk ander element van uw site aanpassen. Als je het Astra Pro thema gebruikt, zijn page builders niet eens nodig.

Na de Astra 2.0 update, is het aanpassen zonder codes nog eenvoudiger geworden. Page builders en aanpassingsopties zijn gereorganiseerd voor gemakkelijke toegankelijkheid. Nu kunt u gemakkelijk alle benodigde opties vinden zonder nog meer scrollen en klikken. U kunt ook professionele webpagina’s maken zonder codes te schrijven als u Ultimate addons met Astra gebruikt.

Globaal ontwerp & lay-outs

Het globaal ontwerp bevat alle noodzakelijke ontwerp opties die u nodig heeft om uw website aan te passen. Het toont alle globale opties van uw WordPress thema. U kunt globale instellingen gebruiken voor het configureren van typografie, kleur, enz. Dit betekent dat u de schermen van uw WordPress thema niet hoeft te veranderen om alle opties te vinden. Hier zijn de belangrijkste opties die u krijgt in de globale ontwerpen.

Typografie
De globale opmaak regelt de typografie instellingen van uw webpagina. Deze instelling is van toepassing op de typografie die u wilt gebruiken voor uw gehele site. Basistypografie en kopteksten zijn beide beschikbaar in deze lay-out.

Basistypografie
Biedt aanpassingsopties voor de inhoud, zoals lettergrootte, lettergewicht, lettertype-variant, enz. U kunt elk gewenst lettertype kiezen uit de lettertypen die beschikbaar zijn op uw apparaat. Met de aanpassingsinstellingen voor kopteksten kunt u de typografie van de kopteksten wijzigen.

Kleuren
Met de kleurinstellingen kunt u de kleur van verschillende secties van uw site veranderen. U krijgt twee opties om de kleuren aan te passen, namelijk basiskleuren en inhoudskleuren.

Basiskleur verwijst naar de standaard Astra-thema kleuren. Dit omvat thema kleur, link kleur, en hover kleur. U verandert deze kleuren met slechts een klik met de Astra thema’s eenvoudige opties. Je kunt ook je achtergrondkleur en foto achtergrondkleur veranderen met de basis kleur opties.

Inhoud kleur opties kunt u de achtergrond kleur te veranderen. Je kunt ook de kleur van de kop van de inhoud apart veranderen.

Container
De globale container instellingen omvatten container en layout gerelateerde instellingen. U kunt de lay-out, breedte, grootte en ruimte van uw pagina aanpassen.

Het aanpassen van de ruimte van uw pagina buiten de body is ook erg gemakkelijk met de container instellingen van het Astra thema. U kunt de lay-out van de site aanpassen van max-breedte, volle breedte, opgevuld, vloeiend, en vele andere opties.

Knoppen
Met het Astra WordPress thema, is het plaatsen van de knoppen op uw site naar uw wens eenvoudig. Globale lay-out knoppen opties bevatten knoppen kleur, rand, en typografie instellingen. U kunt apart verschillende opties kiezen voor verschillende knoppen op uw site.

Scroll naar boven
Het aanpassen van de scroll naar boven knop is vaak een zeer verwarrende taak met andere WordPress thema’s. De globale instellingen van Astra themes hebben zeer eenvoudige opties om de scroll naar boven knop op uw site te bouwen. U kunt kiezen of u de knop wilt tonen op mobiel, desktop, beide, of geen van beide. U kunt de knop plaatsen zoals u dat wilt en kleuren en randen toevoegen met de eenvoudig te gebruiken opties.

Header Ontwerp & Lay-outs
Astra thema wordt geleverd met een aantal verbazingwekkende header design opties. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies voor header design die Astra biedt:

Site-identiteit
De identiteit van uw site is vooral bekend door de logo instellingen en de aanpassingen. Astra thema’s site-identiteit instellingen bieden verschillende lay-out opties voor het logo van de site, logo breedte, grootte, en het pictogram.

U krijgt ook instellingen voor site tagline, titel, en ruimte management. Zo kunt u gemakkelijk een unieke identiteit motto voor uw site met de Astra WordPress thema. U kunt ze ook ontwerpen met door u gekozen kleuren en formaten.

Primaire koptekst
Primaire header opties bevatten instellingen voor de primaire header en zijn layout. U kunt aanpassen met lettertypen en kleuren volgens uw wil en controle over de afstand.

U zou ook instellingen voor primaire headers rand en breedte krijgen. U krijgt ook een optie die u toelaat om te kiezen tussen twee mobiele header lay-outs die indrukwekkend lijken.

U kunt eenvoudig elke lay-out die u wilt met slechts een klik uit de opties zonder enige aanpassingen nodig.

Primair menu
Primaire menu lay-out instellingen bieden een aantal amusante aanpassingen voor het hoofdmenu van uw site. U krijgt een heleboel opties om de kleur van uw hoofdmenu aan te passen.

Hoofdmenu typografie opties bevinden zich ook in deze sectie. Het beheer van de ruimte in het hoofdmenu is ook heel eenvoudig met deze opties. U kunt kiezen uit een heleboel menu stijlen en selecteer uw voorkeur toggle kleur.

Boven header
Abode header opties zou u laten aanpassen van twee verschillende secties van de inhoud met verschillende aanpassingen. U kunt een oproep tot actie of sociale media knoppen met de bovenstaande header opties. Het heeft twee lay-out opties die zijn lay-out 1 en lay-out 2.

Layout 1 kunt u twee verschillende secties weer te geven aan de linker-en rechterkant, net zoals u wilt. Lay-out 2 kunt u slechts een sectie boven de header of in het midden te tonen. U kunt deze secties afzonderlijk aanpassen met lay-out, grootte, breedte, rand, en kleur opties.

Onder koptekst
De koptekst onder is ook beschikbaar, net als de koptekst boven. Deze werkt op dezelfde manier als de bovenstaande header maar de inhoud wordt getoond recht onder de primaire header.

Klevende koptekst
Sticky header instellingen zijn een geweldige functie van het Astra thema. Het is een geweldige optie die het mogelijk maakt de primaire header van je site zichtbaar te houden, zelfs als de kijker naar beneden scrollt. Deze taak ziet er bewonderenswaardig en moeilijk, maar Astra 2.0 thema heeft gemaakt kleverige header aanpassing zeer eenvoudig en toegankelijk.

U krijgt verschillende instellingen om uw kleverige header te plaatsen en de ruimte te beheren. U kunt de sticky header ook anders vormgeven dan de primaire header en verschillende kleuren kiezen.

Transparante header
De header van uw website transparant maken is ook een gemakkelijke taak met Astra themes transparante header. U kunt vele mooie headers maken en ze gebruiken als transparante headers voor uw site met deze optie. Er zijn gemakkelijk toegankelijke opties voor kleur en lay-out aanpassing van deze header. Typografie en alternatieve logo’s voor uw transparante header kan ook worden aangepast in deze sectie.

Sidebar & footer ontwerpen
Er zijn twee verschillende secties voor zijbalk en voettekst aanpassingen. Laten we eens in detail te weten komen over hen in deze Astra thema beoordeling.

Voettekst
Astra thema’s footer ontwerp opties zijn te vinden in de footer sectie. Deze sectie bevat footer widgets en footer bar opties. U krijgt 7 verschillende opties van voettekst lay-out om uit te kiezen. Al deze lay-outs zijn gratis en je kunt ze gemakkelijk gebruiken door gewoon op de knoppen te klikken.

Wanneer u uw gewenste voettekst lay-out, kunt u ook aanpassen van de extra verschijning. U kunt de breedte, vulling, kleuren en rand maten van enorme opties. Net als header opties, krijg je ook achtergrondkleur en typografie aanpassingsmogelijkheden voor de voettekst lay-out.

Er zijn twee soorten lay-outs beschikbaar voor voettekstbalken. U kunt kiezen uit een van deze twee lay-outs. Na het kiezen van een lay-out, vindt u aanvullende instellingen voor die lay-out. De instellingen voor de voettekstwidget en de lay-outopties zijn echter net zo ingericht als de voettekstbalken.

Net als de paginakoptekst, kan ook de voettekstbalk twee verschillende secties aan de linker- en rechterkant weergeven. U kunt beide secties ook afzonderlijk aanpassen. U kunt een aangepast menu, widget of tekst afzonderlijk aan elke kant weergeven.

Individuele instellingen en opties voor het aanpassen van grootte, breedte, lettertype, kleur en stijlen zijn ook beschikbaar voor footer design. Ruimtebeheer, typografie, inhoud achtergronden kunnen ook individueel worden ontworpen.

Zijbalk:
U hebt misschien verschillende zijbalken nodig voor elke sectie van de inhoud van uw pagina als u naar beneden scrollt. Astra heeft opties toegevoegd om zijbalken toe te voegen en aan te passen aan de linkerkant, rechterkant, en zelfs helemaal geen zijbalk.

Je kunt individuele zijbalken instellen voor berichten, pagina’s, blogs en postarchieven. Elke zijbalk heeft zijn eigen aanpassingsopties zoals grootte, kleur, achtergrond en typografie.

Astra Thema Verantwoordelijke Opties
Bijna alle aanpassingen die u kunt hebben van het Astra thema wordt geleverd met een ongelooflijk responsief systeem. Deze responsieve optie definieert hoe uw webpagina lay-outs zou verschijnen op verschillende apparaten. Het verschil tussen typografie en kleur is de meest voorkomende aanpassing in deze sectie.

Veel beginners begrijpen nog steeds niet hoe responsieve opties werken. Het betekent dat u een rode pagina koptekst voor desktops en een witte pagina koptekst voor mobiele telefoons kunt gebruiken. Voor elke header en sectie heb je aparte opties voor het aanpassen van responsieve opties. U kunt ook verschillende afbeeldingen optimaliseren voor verschillende soorten apparaten.

Het aanpassen van lettertypes en randafmetingen voor verschillende responsive opties is ook heel eenvoudig met Astra themes. Afhankelijk van de schermgrootte van het apparaat, kunt u ook de padding en breedte van uw site heel gemakkelijk aanpassen.

Blog ontwerp & lay-outs
Blogs zijn zeer belangrijke onderdelen van een site die goed moeten worden aangepast. Als uw WordPress thema niet de mogelijkheid heeft om een blog goed aan te passen dan heeft het geen nut. Astra theme biedt een breed scala aan ontwerpen en aanpassingsmogelijkheden voor blogs.

Astra theme heeft twee verschillende opties voor blogs. Deze twee opties zijn voor enkele berichten en blog/archieven. Blog en archief opties komen met lay-out ontwerpen, kleur opties, en grootte aanpassingen van uw blogberichten. U kunt blogs op verschillende pagina’s aanpassen met verschillende opties. U kunt de achtergrondkleuren van de blog, de typografie en nog veel meer wijzigen met slechts een paar klikken.

De enkele berichten blog optie is voor enkele berichten die slechts een pagina aanpassing nodig hebben. Single posts lay-out opties hebben ook dezelfde functies als blogberichten. U kunt de afstand tussen de pagina’s zo instellen dat ze er goed gestructureerd uitzien op uw site en u kunt ze ook zo ontwerpen als u zelf wilt.

Het aanpassen van blog posts was voorheen erg moeilijk. Na de Astra 2.0 update, is het aanpassen van blogberichten veel gemakkelijker en toegankelijker geworden voor iedereen. Nu kunt u elk deel van een blog of een enkel bericht heel gemakkelijk aanpassen binnen een zeer korte tijd.

Gratis add-ons voor Astra
Astra thema wordt geleverd met 9 gratis add-ons. Dit is absoluut een geweldig aanbod aangezien deze add-ons zelden gezien worden in gratis WordPress thema’s. Hier zijn de 9 gratis add-ons die u krijgt:

1. Import/Export Customizer
Met deze add-on functie kunt u aanpassingsinstellingen van andere sites importeren. U kunt ook de instellingen van andere sites exporteren. Dit helpt veel als u werkt in een bureau voor het bouwen van sites.

2. Astra aanpassingsprogramma resetten
Met de Astra customizer reset add-on functie kun je rommelen op je site en alles weer terugzetten naar normaal. Deze add-on wordt meestal gebruikt voor test sites.

3. Astra bulk bewerken
De Astra bulk edit functie wordt gebruikt voor het bewerken van meta-instellingen. Je kunt massaal pagina’s of meerdere pagina’s tegelijk bewerken, zoals: het in- of uitschakelen van titels voor meerdere pagina’s.

4.Astra widgets
Astra widgets add-on heeft drie widgets die vaak nodig zijn. Deze widgets zijn adres, lijst icoon, en sociale profielen die vaak nodig zijn om je site aan te passen.

5.Aangepaste lettertypen
Met de custom font add-on kun je je eigen lettertypes toevoegen aan het Astra thema. U kunt elk lettertype dat wordt ondersteund op uw apparaat gebruiken met dit lettertype (dit werkt alleen met een paar plugins en thema’s).

6. Customizer zoeken
Customizer zoeken zou u helpen om de customizer optie die u zoekt te vinden met zijn zoekbalk. Deze add-on is toegevoegd omdat beginners nauwelijks de opties kunnen vinden die ze nodig hebben.

7.Aangepaste Typekit lettertypen
Custom Typekit fonts add-on is vergelijkbaar met Astra custom fonts. Deze gebruikt adobe voor lettertypen in plaats van apparaat lettertypen. Custom Typekit fonts ondersteunt ook een paar vergelijkbare plugins en thema’s.

8. Zijbalk Manager
Met Sidebar Manager kunt u verschillende sidebars beheren met verschillende aanpassingen. Het kan verschillende thema’s weergeven met beheerinstellingen.

9. Ultieme add-ons voor Gutenberg
Ultimate add-ons voor Gutenberg worden gebruikt voor het toevoegen van nieuwe blokken in Gutenberg. Deze nieuwe blokken zijn zeer krachtig.

Astra Thema Gratis Vs Pro
Vragen of Astra’s pro thema is beter dan de gratis is gewoon dwaasheid. Astra WordPress thema gratis versie kan handig zijn. Maar als je eenmaal begint met het gebruik van de Astra pro-versie, zul je spijt hebben waarom je het niet eerder hebt gebruikt. Astra pro thema voegt een aantal ongelooflijke functies die niet beschikbaar zijn op de gratis versie die zijn de moeite waard zijn waarde.

Als u een website wilt ontwerpen, is Astra’s gratis WordPress thema voldoende. Maar met behulp van de Astra Pro-thema geeft meer geavanceerde tools, onbeperkte kleuropties, typografie, en opgewaardeerd Woocommerce. Je krijgt ook een aantal extra site lay-outs die geavanceerd zijn in alle opzichten. De Astra Pro versie heeft ook een snellere site laadsnelheid dan de Astra gratis versie.

U krijgt geüpgrade templates met Astra pro thema samen met ‘white label’ service. Met deze service kunt u binnen enkele uren websites maken voor klanten en deze factureren zoals u dat wilt.

Welk Astra Pro pakket is geschikt voor u?
Er zijn drie verschillende Astra pro thema pakketten beschikbaar die je in verwarring kunnen brengen. Als je denkt dat je Astra pro themes alleen voor je site gaat gebruiken dan kun je gaan voor het Astra pro jaarpakket of lifetime pakket. Dit pakket is meer dan genoeg om alle onderdelen van je site aan te passen.

Je kunt de mini agency bundel nemen als je wilt proberen om websites voor anderen te maken en betaald te krijgen. Dit heeft alle Astra pro functies samen met WP portfolio plugins.

Er is echter een agency pakket dat nog meer pro functies heeft, zoals pro plugins, ultieme addons, en Astra thema-elementen. Je kunt dit pakket nemen als je professioneel wilt werken voor het bouwen van sites binnen een korte tijd. We raden je aan om de jaarpakketten van alle drie de bundels te nemen, omdat ze je geld beginnen te besparen na 2,5 jaar.

Prestaties van Astra WordPress Thema
Als u wilt weten hoe een geweldig Astra thema presteert, is er geen betere manier dan het te gebruiken. Echter, we willen nog steeds een aantal amusante prestaties statistieken van onze gebruikerservaring te delen. Astra thema ontwikkelaars beweren dat de thema’s maten zijn minder dan 50 kb die klein zijn.

Deze kleine pagina’s laden binnen een halve seconde zoals beweerd. Een sterk aangepaste site op zo’n klein formaat bestand is uitstekend. U kunt uw webpagina met high-end aanpassingen, maar het zou nog steeds loaf binnen een halve seconde dat is prachtig.

We gaan Astra thema’s prestaties testen in verschillende modi en laten u zien hoe het presteerde. Als u denkt over te gaan voor Astra pro thema dan kunt u ook kijken naar de volgende statistieken van Astra pro deze test:

Standaard Astra Thema Test
Als het standaard Astra thema hebben we het Astra 2.0 gratis thema gebruikt om de prestaties te testen. We hebben een paar pagina’s en starter sites geïnstalleerd en een paar plugins geactiveerd alvorens te testen. We waren geamuseerd om te zien dat de paginagrootte precies was zoals ze beweerden. Het was iets minder dan 40 kb en dat is fascinerend.

De snelheid waarmee de pagina werd geladen was niet een halve seconde maar iets meer dan dat. Toen we dezelfde procedure nogmaals testten met hoge kwaliteit hosting, presteerde Astra 2.0 thema perfect en de pagina laadtijd was precies rond de halve seconden.

Standaard Astra Thema Test (Met Geactiveerde Modules)
Als je wilt weten hoe standaard Astra thema’s zouden presteren in een echt scenario dan zal deze test alles zeggen. We gaan de meeste modules activeren voordat we een pagina laden en kijken naar de resultaten. We hebben een paar starter sites en add-ons geïnstalleerd samen met starter templates.

Na het activeren van het merendeel van de modules, was de prestatie van Astra themes een a- cijfer met 76 punten. Het moest een pagina van ongeveer 5 MB laden en het presteerde vrij krachtig. Astra 2.0 thema laadde deze 5 MB pagina binnen een seconde. De snelheid was 918 ms.

Echter, de claim van Astra thema’s om pagina’s op te slaan binnen 40 kb en te laden binnen een halve seconde werd niet waargenomen met deze prestaties. De snelheid was echter voldoende, want het laadde een pagina van 5 MB binnen een seconde.

Toen we dezelfde test deden met de oudere versie van Astra themes, was het resultaat 1,6 seconden. Dit laat zien hoe ver het Astra thema is gevorderd na de 2.0 update.

Astra Pro Thema Test (Met Geactiveerde Modules)
Tijdens het testen van het Astra pro thema, begrepen we dat het een nog betere opslag efficiëntie had. Ondanks een aantal geavanceerde lay-outs en instellingen, kon het standaard Astra pro thema de paginagrootte nog steeds onder de 100 kb houden. We hebben deze test uitgevoerd na het activeren van bijna alle modules en elementen.

Astra pro theme laadde alle pagina’s binnen 600 ms, dat is bijna een halve seconde, ook al waren de pagina’s op de een of andere manier groter. We waarderen hoe goed het presteerde met een performance cijfer van 84.

Het testen van de oudere versie van Astra pro was ontevreden omdat het presteerde vergelijkbaar met de nieuwste gratis Astra thema. Er is geen manier waarop je ooit zou moeten overwegen de oudere versie van de Astra thema, zelfs als je de pro-versie gratis.

Veel gestelde vragen

Astra is een van de snelste WordPress thema’s met verbazingwekkende aanpassingsmogelijkheden en instellingen.

De Elementor is een van de high-end functies van Astra die de gebruikers een superieure page builder functie biedt met andere geavanceerde opties voor een unieke website.

Astra Pro is de premium versie van het WordPress thema, Astra. Wel, Astra is ook gratis beschikbaar en dat is de Astra Core versie.

Eindoordeel over Astra Review

We hebben geïllustreerd de Astra thema-evaluatie met alle nodige informatie die u nodig zou kunnen hebben. Samen met de Astra thema demo, hebben we ook laten zien de prestaties test, zodat je niet hoeft na te denken.

Na het gebruik en het observeren van Astra WordPress thema’s, kunnen wij u zeker vertellen dat het een van de beste WordPress thema’s is die u kunt gebruiken. Astra 2.0 gratis versie en Astra pro zijn beide perfect op hun voorwaarden. U kunt gaan voor een van hen, afhankelijk van uw eisen.

Linda

Linda

Linda is de online marketing specialist van WPAGENCY met ruime ervaring in het ontwikkelen en implementeren van succesvolle digitale marketingstrategieën. Ze heeft een sterke achtergrond in SEO, social media marketing en e-mailmarketing en heeft de kennis en vaardigheden om merken te helpen groeien en zich te onderscheiden in de digitale wereld.

Ook leuk