Wij zijn de best beoordeelde WooCommece bouwer van Nederland

Laat je nieuwe webshop door ons ontwikkelen

Met meer ervaring met het bouwen van WordPress webshops dan wie dan ook in Nederland, weet WPAGENCY hoe het moet om een op maat gemaakte en opvallende webshop te bouwen.

5/5
Klanten bedoordelen ons met gemiddeld 5 sterren
Ons aanbod

Een webshop die verkoopt

Zowel startups als bedrijven en groepen wenden zich steeds meer tot WordPress voor hun websites. Dit is helemaal niet verwonderlijk, omdat de aanpassingsmogelijkheden van WordPress praktisch oneindig zijn. Daarom kan een professionele WordPress-webdesigner u helpen een uitstekende website te maken.

WPAGENCY is die WordPress website bouwer. Je kunt bij ons niet alleen een webshop of website laten maken, maar we leggen met een technisch feilloze en snel ladende website ook nog eens de basis voor effectieve zoekmachine optimalisatie: je website meteen goed vindbaar in Google. Betaalbaar én doeltreffend dus!

Vanaf €3995
Reactie binnen 1 dag
Van starters tot aan multi-vendor webshops

Vraag & antwoord

Wat is de levertijd van een nieuwe website?

Dit is altijd een lastige vraag. Hoe lang kost het bouwen van een huis. Voor een eenvoudige website met 5 pagina kan je uitgaan van een totale bouw van 3-4 weken. Webshops hebben normaliter een ontwikkel periode van enkele maanden.

Welke software gebruiken jullie?

Wij ontwikkelen alle websites en webshops in WordPress. We kiezen er per project voor om gebruik te maken van diverse page builders, zo gebruiken we regelmatig Gutenberg, Elementor en Divi.

Leveren jullie ook servicecontracten?

Zeker! Wij hebben hiervoor diverse mogelijkheden. Wij hebben hiervoor een onderhoud pagina gebouwd met alle informatie rondom service en onderhoudscontracten.

Kunnen jullie helpen met een bestaande website?

Voor kleine zaken rondom je nieuwe of bestaande website hebben wij een support afdeling in het leven geroepen. Wij werken hiervoor op basis van een rittenkaarten. Meer informatie kan je hier vinden.

Doen julie ook online marketing?

Zeker! Wij hebben sinds 2020 een aparte online marketing gestart binnen WPAGENCY, omdat we merkte dat steeds meer klanten hier behoefte aan hebben.

Kunnen jullie ook teksten schrijven?

Wij hebben diverse partners voor het schrijven van teksten.

Van starters tot aan multi-vendor webshops

Wat kost een nieuwe website?

Professionele websites

3/5

Geschikt voor o.a. ondernemingen, coachingspraktijken & restaurants.

Deluxe
websites

3/5

Geschikt voor o.a. consultancy’s, kleine webshops & MKB bedrijven.

Uurtarief

3/5

Te gebruiken voor kleine werkzaamheden

Klanten

Ruim 250 bedrijven gingen je voor