4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5
Van ontwerp tot bouw

Webdesign Utrecht

Ben je op zoek naar en website bouwer in Utrecht, dan ben je bij WPAGENCY aan het juiste adres. Wij ontwikkelen Wordpress websites, webshops en zorgen voor meer bezoekers door onze online marketing afdeling.

WordPress agency

Wpgency is regionale webdesign bureau die zeer actief is in Utrecht. Wij hebben voor diverse Utrechtse klanten zijn of haar website en webshop mogen maken. Ook hebben wij diverse #1 posities behaald voor Utrechtse opdrachtgevers. Je website laten bouwen door een bedrijf dat ook gespecialiseerd is in online marketing, heeft als groot voordeel dat we altijd bouwen met en Google bril.

Zij gingen je voor

Stappenplan nieuwe website

Het begint bij het kennismaken bij ons op kantoor of via teams. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Er moet wel een klik zijn.

De moeilijkste stap uit dit stappenplan :). Na de kennismaking gaan we met het team de mogelijkheden bespreken en het voorstel op papier zetten.

Na akkoord op ons voorstel gaan we starten met de ontwikkeling van de website of webshop. We werken met een projectmanagement tool waar je ook toegang tot krijgt. Je kan op deze manier iedere stap en fase in de gaten houden. We nemen je met graag mee in de volledige bouw.

We ontwikkelen samen de klant, dus stap 4 is de feedback ronde, maar eigenlijk is de feedback ronde een stap die door het hele proces loopt. Je kan continue feedback geven.

De leukste stap is natuurlijk de oplevering. Voor ons is dit de fase waarin wij de website van onze staging omgeving (onze lokale omgeving) overzetten naar het hostingbedrijf van de klant. Nadat wij de website hebben verhuisd, begint de technische optimalisatie en kan SEO worden gestart.

Zodra je website live is wil dat helaas niet zeggen dat je moet wachten en niks meer kan doen. Vaak is dit periode dat we gaan starten met SEO en in het geval van WordPress kunnen we een onderhoudscontract bespreken.

Testimonials

Klanten

Jullie hebben mij echt fantastisch geholpen met het bouwen van mijn nieuwe website.
Lisa
Lisabrown.nl
Wpagency heeft al diverse websites voor onze onderneming gebouwd. Altijd naar volle tevredenheid.
rene
Restaurant eigenaar

Heldere prijzen, heldere afspraken

Binnen WPAGENCY bouwen wij alles in-house in Amstelveen. Heb je een WordPress uitdaging, neem dan contact met ons op.

Website

Val op met een ijzersterke website die de juiste doelgroep aanspreekt.

€1500

/ vanaf
Nieuw

Webshop

Wij zorgen volle winkelwagens met een uniek design en perfecte code.

€2500

/ vanaf

Support

Voor nieuwe en reeds bestaande websites en webshop.

€85

/ uur