4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5

WordPress websites

Wij creëren websites die zowel gebruiksvriendelijk als effectief zijn, met als doel bij te dragen aan jouw online doelstellingen.

Binnen 3 stappen naar
een nieuwe website

Dankzij onze ruim 10 jaar ervaring weten we precies hoe we snel een succesvolle webshop kunnen realiseren. Hieronder beschrijven we ons driestappenplan voor een vlotte ontwikkeling:
Offerte

In de offertefase bespreken we je wensen en behoeften voor de website. Op basis hiervan maken we een gedetailleerde offerte met een overzicht van de kosten en de geplande werkzaamheden.

Ontwerpen en bouwen

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, beginnen we met het ontwerpen van de website. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij uw merkidentiteit en doelstellingen. Vervolgens bouwen we de website met behulp van de nieuwste technologieën en zorgen we ervoor dat deze gebruiksvriendelijk en responsive is.

Oplevering

Zodra de website volledig is ontworpen en gebouwd, wordt deze grondig getest op functionaliteit, snelheid en compatibiliteit. Na goedkeuring van de testresultaten leveren we de website op en zorgen we ervoor dat deze klaar is voor gebruik. We bieden ook ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en veilig blijft

Goed vinbaar

Dankzij onze optimalisatie voor Google wordt jouw website beloond met een prominente plek in de zoekresultaten. Helaas kunnen wij dit niet garanderen.

100% responsive

Wij zorgen ervoor dat de website 100% responsive is, zodat deze perfect functioneert op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktops. 

Zelf aanpassen

Met WordPress kan je helemaal zelf de website bijhouden.

Nieuw pagina's

Maak zelf nieuwe pagina's aan en zorg dat ze goed scoren in Google

Nieuwe ideeën

Een mailinglijst opzetten, a/b testen je kan met WordPress het zelf testen.

Veel gestelde vragen

De tijdsduur van een project varieert afhankelijk van de omvang ervan. Gemiddeld neemt de bouwfase voor een website ongeveer drie tot vier weken in beslag. Gedurende deze periode houden we frequent contact en bieden we je de gelegenheid om feedback te leveren. Wij gebruiker hiervoor een zeer makkelijke tool.

Jazeker, WordPress is uitermate geschikt om de website helemaal zelfstandig te beheren, aan te passen en uit te breiden. Wij geven altijd een korte training na oplevering, waaronder je de meest gebruikte handelingen zelf kan doen. Je hebt ons daarvoor dus helemaal niet meer nodig.

0 +
Websites gebouwd

Testimonial

"Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. WPAGENCY heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service."
Raoul
BMASERVICES

WordPress maatwerk
Design op basis van huisstijl

0 %
Meer aanvragen in 1 jaar

Heldere prijzen, heldere afspraken

Binnen WPAGENCY bouwen wij alles in-house in Amstelveen. Heb je een WordPress uitdaging, neem dan contact met ons op.

Website

Val op met een ijzersterke website die de juiste doelgroep aanspreekt.

€1500

/ vanaf
Nieuw

Webshop

Wij zorgen volle winkelwagens met een uniek design en perfecte code.

€2500

/ vanaf

Support

Voor nieuwe en reeds bestaande websites en webshop.

€85

/ uur