4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5

Complete WooCommerce webshops

Wij ontwerpen en ontwikkelen WooCommerce webshops die voor je werken en zeer makkelijk te beheren zijn.

Binnen 3 stappen naar
een nieuwe webshop

Dankzij onze ruim 10 jaar ervaring weten we precies hoe we snel een succesvolle webshop kunnen realiseren. Hieronder beschrijven we ons driestappenplan voor een vlotte ontwikkeling:
Offerte

In de offertefase bespreken we je wensen en behoeften voor de website. Op basis hiervan maken we een gedetailleerde offerte met een overzicht van de kosten en de geplande werkzaamheden.

Ontwerpen en bouwen

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, beginnen we met het ontwerpen van de website. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij uw merkidentiteit en doelstellingen. Vervolgens bouwen we de website met behulp van de nieuwste technologieën en zorgen we ervoor dat deze gebruiksvriendelijk en responsive is.

Oplevering

Zodra de website volledig is ontworpen en gebouwd, wordt deze grondig getest op functionaliteit, snelheid en compatibiliteit. Na goedkeuring van de testresultaten leveren we de website op en zorgen we ervoor dat deze klaar is voor gebruik. We bieden ook ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date en veilig blijft

Goed vinbaar

Dankzij onze optimalisatie voor Google wordt jouw website beloond met een prominente plek in de zoekresultaten. Helaas kunnen wij dit niet garanderen.

100% responsive

Wij zorgen ervoor dat de website 100% responsive is, zodat deze perfect functioneert op alle apparaten, zoals smartphones, tablets en desktops. 

Uitgebreide statisieken

Alle webshop worden voorzien van uitgebreide statistieken.

Order en voorraad beheer

Met WooCommerce kan je helemaal zelf de bestellingen en voorraad beheren.

Innovatief

Mailinglijst opzetten, re-targeting het is allemaal mogelijk met WooCommerce.

Veel gestelde vragen

Wij ontwikkelen alles in-house met WordPress en WooCommerce. We gebruiken indien gewenst een template of bouwen een eigen template.

Wij hechten sterk waarde aan het principe ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Daarom verzorgen wij zelf geen hosting. In plaats daarvan werken we samen met alle grote hostingbedrijven en kunnen we er enkele aanbevelen. Als u hier meer informatie over wilt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen.

Jazeker! Onze WooCommerce oplossingen zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, zodat je zelfstandig je webshop kunt beheren. Dit betekent dat je gemakkelijk producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen, bestellingen kunt verwerken en uw voorraad kunt bijhouden zonder enige technische kennis.

0 +
Webshops gebouwd

Heldere prijzen, heldere afspraken

Binnen WPAGENCY bouwen wij alles in-house in Amstelveen. Heb je een WordPress uitdaging, neem dan contact met ons op.

Website

Val op met een ijzersterke website die de juiste doelgroep aanspreekt.

€1500

/ vanaf
Nieuw

Webshop

Wij zorgen volle winkelwagens met een uniek design en perfecte code.

€2500

/ vanaf

Support

Voor nieuwe en reeds bestaande websites en webshop.

€85

/ uur