4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5

WordPress support

Met een support bundel kan je wijzigingen of optimalisaties door ons laten uitvoeren. Schakel ons in voor technisch onderhoud, content editing of consulting services.

 

4 uur

Geschikt voor websites en webshops gebouwd met WordPress

€90

/ per uur
Meest verkocht

12 uur

Geschikt voor websites en webshops gebouwd met WordPress

€87,5

/ per uur

24 uur

Geschikt voor websites en webshops gebouwd met WordPress

€85

/ per uur
Weet je niet zeker hoeveel uur je nodig hebt?
Hoe werkt een WordPress support strippenkaart?

Na de aankoop van een WordPress support strippenkaart, kan je deze gebruiken om ondersteuning aan te vragen voor je website of shop, bijvoorbeeld voor het oplossen van technische problemen, het uitvoeren van updates of het maken van aanpassingen aan je site. Je uren worden bijgehouden in een dashboard, waar je altijd bij kan. Als de strippenkaart bijna op is, ontvang van je van ons een mail.

Voordelen van een strippenkaart
Met een WordPress support strippenkaart geniet je van een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor het beheren en onderhouden van je website. In tegenstelling tot traditionele onderhoudsabonnementen, heb je geen vaste maandelijkse kosten. In plaats daarvan betaal je uitsluitend voor de werkelijk gemaakte uren, waardoor je alleen betaalt voor de diensten die je echt nodig hebt.
Hoe lang is een WordPress support strippenkaart geldig?

De geldigheidsduur van een WordPress support strippenkaart verschilt per pakket. De meeste strippenkaarten hebben een vaste geldigheidsduur, bijvoorbeeld 12 maanden of 1 jaar. Alleen het kleinste pakket heeft een geldigheidsduur van 6 maanden.

Waar kan ik de strippenkaart voor inzetten?

Je kan onze WordPress strippenkaarten inzetten voor de volgende diensten:

Beantwoorden van vragen via e-mail of telefoon, het oplossen van technische problemen of bugs, het installeren en modificeren van modules, en het uitvoeren van WordPress-updates. Voordat wij aan werkzaamheden beginnen bespreken we dit altijd vooraf.

Vraag hier een strippenkaart aan

Hulp nodig met je WordPress website? Vraag hier een WordPress strippenkaart aan.