4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5

Flatsome WordPress Theme Review 2022: Onze Ervaringen!

Korte samenvatting:
Als u van plan bent om online een eCommerce-winkel te bouwen en daarvoor naar de WordPress-thema’s te zoeken. Dan is het Flatsome WordPress-thema de beste optie die er is met zeer aanpasbare functies in WP. Flatsome review hier biedt u alle uitgebreide details die u moet weten voor het bouwen van uw online winkel.

Flatsome-thema is een geweldig en sterk geoptimaliseerd thema dat voornamelijk is ontwikkeld voor het ontwerpen van e-commercesites in WordPress. Daarom biedt Flatsome fantastische aanpasbaarheid en gebruiksvriendelijke visuele editor-gezelligheid. Op die manier kunnen de gebruikers de paginaberichten ontwerpen en rangschikken, en over de hele site aan de voorkant van uw WP-site.

Dit thema kost $59 Dollar
Prijs
5/5
Support
3.6/5
Updates
2/5

Wat is Flatsome WordPress Thema?

Flatsome thema is een van de meest bekende en top-rated WP thema’s die is gemaakt en ontwikkeld door de UX Themes. Dit thema is al zo populair dat het bereikt meer dan 157.000 verkopen in de beste WordPress thema’s platform van Themeforest.

Zoals we weten het belangrijkste doel van de UX Thema’s is het ontwikkelen van verbazingwekkende thema’s die zijn vrij eenvoudig om mee te werken en aan te passen. Ongeacht je weet extra thema aanpassen codes of niet, vindt u het zeer compatibel.

De nieuwe geüpgrade versie van de populaire Flatsome is de 3.13 versie. Het is de herbouwde versie van 3.0, met meer handige opties en functionaliteiten, waardoor het meer gebruiksvriendelijk. Daarom, omdat het soepel kan integreren met WooCommerce en plugins is het perfect voor e-shop sites. Ten slotte is de Flatsome thema is een multifunctionele online site thema dat perfect is voor een verscheidenheid van websites.

Ultieme functies van Flatsome – Flatsome Thema review
Nou, u weet al dat de nieuwste 3.1 versie van Flatsome bestaat uit een verscheidenheid van unieke functionaliteiten en functies. Bovendien, de verbazingwekkende functies maken het opvallen en likable nog meer. Dus, laten we weten over de high-end belangrijkste kenmerken van de Flatsome WordPress theme review.

Documentatie en ondersteuning

U vindt een grote hoeveelheid documentatie toegankelijk voor de Flatsome thema. Daarom kunt u gebruik maken van het WP dashboard zeer eenvoudig. Ga naar de Flatsome vervolgens de Help & Gidsen. Daarna krijgt u Flatsome thema documentatie & ondersteuning die zeer nuttig zijn voor het instellen van de sjabloon en ga zo maar door.

Nou, algemene documentatie is toegankelijk op de UX thema website. Ook krijg je artikelen en tutorials voor het instellen van uw WP-thema, lay-out, het configureren van opties, en ook het uitzoeken en het oplossen van problemen alle problemen.

Verder, voor Flatsome thema Ondersteuning, krijgt u toegang tot persoonlijke ontwikkelaar ondersteuning voor 6 maanden. Na de aankoop van het thema, zal het gebruik maken van persoonlijke e-mail ondersteuning van de professionele ontwikkelaar.

Flatsome Thema Demos

Aangezien Flatsome is een multipurpose thema, het biedt een veel vooraf gemaakte Flatsome thema demo, vooraf gedefinieerde sjablonen, en kind thema’s met veel instellingen en functies. De demo thema’s zijn enkele voorbeelden die u zullen helpen meer te weten over het aanpassen gemakkelijk. Ook kunt u bewerken of te regelen headers, lettertypen, stijlen, kleur in het met het thema-opties paneel.

Bovendien zult u in staat om gemakkelijk uw kind thema of Flatsome Demo thema te ontwikkelen door simpelweg het wijzigen van vele functies en functies om uw site te bouwen.

Thema ontwerpen & Sjablonen

Flatsome is voornamelijk ontwikkeld om gemakkelijk te integreren met WooCommerce en uw eCommerce online shop te verwerken. Echter, dat niet eindigt op het, dit thema is ook geschikt als een multifunctionele WordPress Theme. Daarom biedt het een fantastische, responsieve, en high-standard interface. U kunt elk beetje van de site, de functies, en de visuele gedrag op elk apparaat.

Bovendien heeft de UX thema heeft een Flatsome thema met veel sjablonen om in het bijzonder de aandacht van bezoekers te krijgen in uw e-commerce winkel. Ongeacht welk thema of sjabloon die u gebruikt, alles is klaar met veel aanpassingsmogelijkheden met verschillende concepten.

Snelheid Optimalisatie en Prestaties

Flatsome thema is vooral populair om zijn ultra-hoge prestaties of de snelste multi-purpose thema op ThemeForest en Google. Alle demo-thema’s, sjablonen en elementen van dit thema zijn ontwikkeld met een lichtgewicht JavaScript en CSS framework.

Bovendien zijn alle afbeeldingen en animaties effecten in het slim-lazy laden en high-performance snelheid. Zelfs vele performance tests bewezen de 99% pagina snelheid, voor het gebruik van alle thema’s, elementen of sjablonen.

SEO-vriendelijk thema

Bij het bouwen van dit high-performance thema heeft UX Theme zich sterk gericht op de SEO beste implementatie. Daarom volgt het praktisch de W3C validatie ontwerp voor het verzekeren van de hoogste SEO prestaties. Dus, gebruikers van Flatsome zullen geen procedures hoeven te maken om de site aan te passen voor SEO compatibiliteit.

Verder krijgen de gebruikers maximale optimalisatie tips om de moeite van het SEO-vriendelijk maken van de site zeer gemakkelijk te verminderen.

Flatsome Elementen

Flatsome WordPress eCommerce thema bevat een bos van elementen en individuele functionaliteiten. Deze top-rated thema’s uitgebreide element bibliotheek bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het bouwen van een hoog-geoptimaliseerde site.

Daarom hoeft u geen backend code bewerkingen of een extra codering voor het bouwen van een functies in uw site. Elk van de elementen van Flatsome is ontwikkeld om het compatibel te maken met niet alleen verschillende soorten van de site, maar ook vele e-shops zonder enige moeite. Alles wat u hoeft te doen is het element en de sjabloon te selecteren op basis van de inhoud van uw site met een paar klikken.

Flatsome Plugins

Dit is een geweldige e-shop thema dat een grote hoeveelheid van de individuele featured plugins om u te helpen bouwen een ongelooflijke en succesvolle e-commerce-shop biedt. Daarbij zal de plug-ins kunnen de gebruikers de sjablonen en elementen te gebruiken met veel aanpassingsmogelijkheden.

Verder zijn sommige van de plugins die de toegankelijkheid van veel sjablonen beschikbaar zullen maken:

 • Ninja Forms Contact Form
 • Nextend Facebook Sociaal Aanmelden/ Verbinden
 • Opnieuw genereren van miniaturen
 • Integreer WooCommerce
 • Taxonomie Info
 • Metadata
 • WP Instagram Foto’s
 • Widget
 • WooSidebalken Ontwikkelaar
 • YITH WooCommerce
 • Verlanglijstje
 • Ajax Live Zoeken
 • Live pagina bouwen

Het belangrijkste aspect van het Flatsome thema is de revolutionaire en responsieve front-end page builder. Het is onverwacht zeer handig en gebruiksvriendelijk om de live page builder functie te gebruiken. Bovendien bevat de pagina bouwer een grote hoeveelheid element bibliotheken om alles wat u wenst te ontwikkelen.

Wanneer u de sjabloon en plugins installeert en installeert, krijgt u veel elementen voor u toegankelijk. Daarom, sommige van de elementen webpagina’s, portfolio of getuigenis sliders, afbeeldingen, info-tabel, animatie knop, scroll up/down, rubrieken, secties, en ga zo maar door. Alle individuele elementen zullen u helpen maken en aanpassen van uw site grondig.

Verder zal de live page builder laat het thema customizer check out het resultaat tijdens het maken van een enkele wijziging aan de site. Daarbij hoeven gebruikers geen extra plugins op te zetten voor extra elementen of functies. Dus, de live pagina bouwen faciliteit zal u toelaten om elke configuratie of visuals van uw e-commerce site te ontwerpen.

Flatsome UX bouwer

De UX Builder van de Flatsome thema’s is de frontend page builder, die zeer gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken is voor het bouwen van een webpagina. Terwijl u werkt aan het bouwen van uw webpagina’s, met de gids van UX builder, hoeft u alleen maar de elementen en lay-outs te kiezen. Vervolgens klikt u op de lay-out en sleept u deze naar de pagina die u aan het bouwen bent.

Verder zal de frontend UX builder precies de manier verwerken waarop u wilt ontwerpen en optimaliseren van uw e-shop te zijn. Ook zal deze bouwer geen extra codes of complexe bewerkingen helemaal niet nodig.

Dus, je hoeft niet te worden een veel van kennis-volle persoon om uw site en de inhoud in WordPress te bouwen met Flatsome-UX-Builder.

Nou UX builder technisch gezien de live pagina bouwer met extra code-loze bewerkingsfuncties. De live pagina kunt u controleren of de wijzigingen die u elke keer op de site. Aan de andere kant, zal de UX builder ervoor zorgen dat u uw site feilloos en gepassioneerd kunt bouwen zonder problemen.

De UX builder zal u voorzien van meer dan 36+ inhoudselementen van de geavanceerde studio, zelfs een aantal algemene gebruiksvriendelijke inhoudselementen. Dus, zonder enige fout, kunt u eenvoudig uw online winkel bouwen naar uw hartenwens.

Parallax-effect

Het parallaxeffect is een webontwerpfunctie die de inhoud op de voorgrond sneller laat scrollen. Aan de andere kant beweegt de inhoud op de achtergrond veel langzamer dan de voorgrond. Terwijl dit effect is ingeschakeld in uw Flatsome thema. Het visuele van uw e-shop zal een verbazingwekkend gevoel van beweging en intensiteit geven. Dat zal uw site een prachtige en professionele uitstraling geven.

Verder, met behulp van de Flatsome thema, kunt u gebruik maken van een fantastische parallax effect in uw inhoud. Dat geeft uw e-commerce website een aantal opvallende attracties dan andere websites. Bovendien kunt u de parallax scrolling effect op uw homepage voor klanten om een soepele start-up gevoel te krijgen. Ook in banners, in kolommen, in subsecties, in-video knop, in het tekstvak, enzovoort.

Flatsome Studio – Geavanceerde Eigenschap van Flatsome WooCommerce Thema Optie

Flatsome Studio is de nieuwste optie van de thema-optie van de 3.1 versie van Flatsome Theme Review. Deze geavanceerde functie is zeer flexibel voor het creëren van unieke header ontwerpen, en ingebouwde ontwerpen, en ga zo maar door. Daarom is de opgewaardeerde thema-optie is gemakkelijk toegankelijk en u kunt het uitschakelen van het thema paneel, terwijl niet in gebruik. Ook kunt u de opties gemakkelijk extern in het themapaneel laden omdat het niet belastend is voor het thema.

Met de studiomodus kunt u gemakkelijk de navigatiefuncties en de visuals van uw site aanpassen in de frontend en backend. Dus, eerst, ga naar de Edit UX Builder optie om het te openen. Na het starten, moet je nu de Flatsome Studio Mode inschakelen door naar het Element toevoegen te gaan, dat links van de UX Builder Settings knop staat. Nu, zie je de Flatsome Studio knop, klik erop, en de studio modus zal worden ingeschakeld.

Daarom kun je een aantal extra elementen importeren die je nodig hebt voor je site, je kunt ook een voorbeeld bekijken voordat je importeert. Start en update vervolgens de import in de UX Builder.

Bovendien kunt u ook toegang krijgen tot de Flatsome Studio op elke pagina, post, en andere secties. Ook zal het zorgen voor het overschrijven van UX builder met Flatsome studio door het te blokkeren. Dus, direct na het inschakelen van de instellingen van Flatsome Studio volg de onderstaande stappen:

Voor alles moet u eerst controleren of de Flatsome Studio is ingeschakeld of niet.

 1. Ga naar de Instellingen. Binnen in de Flatsome
 2. Klik op Geavanceerd
 3. Selecteer de Integraties
 4. Controleer tenslotte of er een blauw teken staat in het vakje “Toegang tot Flatsome Studio inschakelen in UX Builder”. 

Stappen voor toegang tot Flatsome Studio:

 • Klik op de ” +toevoegen aan inhoud” of het plusteken (“+”) in het linkerbovengedeelte van de bewerkingspagina van inhoud.
 • Selecteer nu de ” Flatsome Studio” knop of u kunt de inhoud verversen om de knop in de bouwer te zien.
 • Daarna kunt u elementen en lay-outs importeren en toevoegen aan uw pagina-inhoud om ze unieker te maken. Extra andere functies van Flatsome
 • Nou, de Flatsome WooCommerce Integrated thema bevat eindeloze functies en functionaliteiten. We hebben al gesproken over de belangrijkste kenmerken van de Flatsome Review echter, moeten we nog wat meer over andere essentiële functies van de Flatsome thema te leren.
 • Optimaliseer WooCommerce Product Pagina Builder
 • Duizend + Google Tekst lettertypen beschikbaar
 • WP Meertalige Ondersteuning
 • Demo Product Klant Showcase
 • Mobiel Responsive Site Ontwerp
 • Onbeperkt Footer Menu Bar Opties
 • Ingebouwde Afbeelding & Banner Slider
 • Drag & Drop Rooster Producten & Afbeeldingen
 • Volledige typografie & lettertype controle zonder codes
 • Reproductieve afbeelding lazy Loading snel
 • YITH Mijn Account Pagina
 • Demo inhoud en kinderthema’s beschikbaar
 • Snel toevoegen aan winkelwagen optie
 • Rich snippets goed geoptimaliseerd

Woocommerce Integratie

Om een online e-shop te runnen met een WordPress website, zult u WooCommerce gebruiken om de back-end van de winkel te runnen. WooCommerce is een gratis plugin die precies voor WordPress sites gebouwd is om online sites voor de verkoop van producten te beheren.

WooCommerce is een gratis plugin precies voor het besturen van online e-sites. Daarom helpt de WooCommerce integratie u om geoptimaliseerde producten en categorieën te bouwen. Bovendien, voor de WordPress Thema’s die zijn gebouwd om compatibel te zijn met WooCommerce, is Flatsome bekend als de top-verkopende WooCommerce geïntegreerd thema.

Het Flatsome thema heeft een volledige handleiding voor het instellen en gebruiken van de WooCommerce plugin op uw website. Terwijl u uw site aan het bouwen bent kunt u dit ook instellen. Daarom zal u geen extra kosten voor producten of winkel details bekijken als je het allemaal aan te passen in een keer.

Samen met deze, kunt u verwelkomen de bezoekers met een product demo bekijken optie op uw homepage. Ook met deze functie, kunnen ze alle details van de producten te bekijken zonder dat elk product webpagina in te voeren. Bovendien zal het helpen de klanten tijd te besparen en weg te houden van andere laden gedoe. Ten slotte zullen ze houden van deze WooCommerce integratie in uw site en zullen altijd bezoeken en kopen van de site.

Voors vs Tegens van het Flatsome WP Thema

Aangezien we al door de algemene kenmerken en eigenschappen van Flatsome zijn gegaan, moeten we wat aantekeningen maken over de voor-en nadelen. Dus voordat u een Flatsome WordPress thema voor uw e-commerce online shop check out hieronder:

Voordelen:

 • Het eerste voordeel van de Flatsome thema dat het SEO-vriendelijk, hoef je niet te gaan door andere middelen voor het optimaliseren van het. Op die manier kunt u gemakkelijk een goede indruk in Google Search Engine en rang zonder veel moeite.
 • Het verstrekken van een live page builder / UX builder-functie is geweldig voor het opzetten van alles op uw site zonder enige kennis van codering.
 • Geavanceerde thema studio is ontwikkeld voor verbazingwekkende en heerlijke visuele navigatie, zodat iedereen die komt over uw e-shop zal blij zijn om goed te gaan door het.
 • De CSS / JavaScript animatie en parallax effecten voor soepele scroll-beweging zijn heel aantrekkelijk en high-end.
  Gebruikers zullen altijd genieten van gratis updates en nieuwe functies van Flatsome voor een mensenleven.
 • De UX Drag / Drop Builder zal u helpen bij het maken van sliders en banners, ook het opzetten van deze in elke inhoud.
 • Gratis 24×7 help-ondersteuning, samen met essentiële thema documentatie en ondersteuning van UX thema’s Flatsome.
 • U krijgt om te profiteren bibliotheek van gratis sjablonen en vooraf gemaakte ontwerpen die u kunt gebruiken in uw site en tijd besparen.

Nadelen:

 • In het geval dat u besluit om het thema te veranderen, later op, dan alle vervangingen zal veel tijd in beslag nemen. U zult ook meer inhoudselementen moeten krijgen, veel Studio-opties moeten wijzigen, en meer handige plugins moeten toevoegen.
 • U krijgt slechts 6 maanden ondersteuning van de ontwikkelaar na de aankoop.

Flatsome Prijzen en Plannen

U kunt de site licentie voor Flatsome voor slechts $ 59. Na het activeren van dit thema kunt u aanpassen en pagina UX builders, Header / Sectie builders, Site & Pagina Building Opties, tonnen van ontwerpsjablonen, en website-elementen te gebruiken.

De functies en mogelijkheden die u met de Flatsome thema kunt verbeteren uw site’s rang naar de top. Ook krijgt u zeer gerichte verkeer klikken, en klanten zullen voortdurend frequent uw site. Bovendien zal dit de omzet en winst van uw bedrijf te verhogen tot het maximum. Dus het is vrij veel een gunstige investering om succes te krijgen in uw WooCommerce online business.

Veel gestelde vragen

U kunt gewoon gebruik maken van de Flatsome thema en het is high-tech functies en diensten voor gratis. Echter, de functies die u zult profiteren van de gratis versie zijn beperkt, terwijl de betaalde versie zal u van dienst zijn met onbeperkte mogelijkheden.

Juist ja, je kunt gebruik maken van de elementor met de Builder in Flatsome thema te ontwerpen en te creëren elk type van unieke site.

Nee de UX builder en Live Page builder zijn niet volledig identiek. Hoewel beide zijn gekoppeld aan elkaars functies en goed synchroniseert, maar beide zijn verschillend in het einde.

Het is handig dat alle updates van het Flatsome thema ook een upgrade zullen krijgen in uw aangekochte thema. Daarom zal de laatste update om uw toestemming vragen, zodat u het kunt toestaan om tijdig automatische updates te krijgen.

Eindoordeel over Flatsome Review

Niets is zo essentieel als de perfecte WordPress thema geschikt is voor de site. Daarom is de Flatsome thema is revolutionair veelzijdig, en zeer functioneel voor elk type van online site. Verder is het best compatibel met meestal e-commerce sites als je het kunt aanpassen en maak uw winkel met volledige referentie.

Bovendien is de Flatsome beoordelingen al verzekerd ons dat het erg handig is voor het gebruik van veel elementen voor verschillende doeleinden. Ook als je niet weet veel van de details over codering of het opzetten van de site perfect in een korte dit thema zal u voorzien van eenvoudige beheren en codes builder functie. Dus we raden u deze WooCommerce geïntegreerde thema voor het ontwikkelen van een hoge kwaliteit, unieke en aantrekkelijke e-site.

Leave a Reply