4.9 op basis van 56 reviews
4.9/5

Elementor Pro Kopen – Elementor Pro is nu verkrijgbaar met korting

Als je overweegt om Elementor Pro aan te schaffen, maar nog twijfelt over de voordelen, dan is het verstandig om deze tekst door te lezen. Ik zal je namelijk alles vertellen over deze fantastische page builder. Niet alleen zal ik de voordelen uitgebreid bespreken, maar ik zal ook praktische informatie geven en verschillende andere belangrijke aspecten bespreken.

In het digitale tijdperk waarin we al tientallen jaren leven, heeft het internet onze wereld op zijn kop gezet. Hoewel dit zowel positieve als negatieve gevolgen heeft gehad, is het voor bedrijven en organisaties van groot belang geworden om online aanwezig te zijn. Consumenten en bedrijven kopen producten en diensten steeds vaker online via zoekmachines.

Om als bedrijf op te vallen in de online markt, is het belangrijk om goede reclame te maken. Hierbij is een goede website van cruciaal belang, omdat dit het visitekaartje van een onderneming is. Het is de etalage van een fysieke winkel en de eerste indruk die een bezoeker krijgt van de onderneming. De website is dan ook vaak doorslaggevend bij het bepalen of een bezoeker iets gaat kopen.

Elementor Pro voor WordPress

Het bouwen van een website is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit tevoren. Platforms zoals WordPress bieden de mogelijkheid om zonder programmeerkennis zelf een website te maken. Het nadeel hiervan is echter dat veel websites op elkaar lijken, waardoor ze niet uniek zijn. Om als bedrijf op te vallen en de concurrentie voor te blijven, is het daarom een goed idee om te investeren in de pro versie van Elementor. Met deze page builder zijn er veel meer mogelijkheden en functies dan met een standaard WordPress website.

Inhoudsopgave

Waarom moet je Elementor Pro kopen?

Elementor is een krachtige page builder voor WordPress waarmee je op een intuïtieve en visuele manier professionele websites kunt ontwerpen en bouwen. Het biedt een breed scala aan ontwerpelementen en -functies, zoals drag-and-drop-interface, responsive design, parallax-effecten, animaties en meer. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een unieke website maken die er professioneel uitziet en aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Een ander groot voordeel van Elementor is de snelheid en prestaties van de websites die ermee worden gebouwd. Elementor is namelijk geoptimaliseerd om lichtgewicht en snel te zijn, waardoor de laadtijd van je website snel en soepel verloopt. Dit kan belangrijk zijn voor de gebruikerservaring van je bezoekers en de SEO-prestaties van je website.

Bovendien biedt Elementor een grote flexibiliteit en aanpasbaarheid, waardoor het geschikt is voor allerlei soorten websites. Of je nu een persoonlijke blog, een portfolio-website of een e-commerce website wilt bouwen, met Elementor kun je jouw website op maat maken en aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Ten slotte is het kopen van de Elementor Pro-versie een goede investering. Met de Pro-versie heb je toegang tot nog meer functies en widgets, waaronder formulierbouwers, pop-ups, thema- en stijlbibliotheek, integratie met derden en meer. Dit alles helpt je om de functionaliteit en het ontwerp van je website naar een hoger niveau te tillen en je onderscheiden van de concurrentie.

Kortom, Elementor is een geweldige tool voor iedereen die op zoek is naar een intuïtieve, flexibele en krachtige manier om een professionele website te bouwen. Of je nu een beginner of een ervaren gebruiker bent, Elementor kan je helpen om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen en een unieke en onderscheidende website te creëren.

Waarom wij binnen WPAGENCY Elementor gebruiken?

Bij WPAGENCY maken we al bijna twee jaar gebruik van Elementor. Onze kennismaking met Elementor begon met de gratis variant, waarmee we onze eigen website hebben gebouwd. Voor die tijd hadden we totaal geen kennis van het bouwen van een website en wisten we net wat WordPress was. Nadat we ons hostingpakket en domein hadden vastgelegd, hebben we WordPress geïnstalleerd en de Elementor-plugin gedownload. Toen begon het avontuur!

We herinneren ons nog goed hoe we de eerste pagina met Elementor hebben gemaakt. Het moest namelijk een homepagina worden waarop we informatie over onszelf plaatsten. Omdat we zelf nog niet echt de kennis hadden, hebben we veel verschillende templates van Elementor geprobeerd en deze vervolgens aangepast. We vonden het erg leuk om hiermee bezig te zijn en merkten al snel dat we er beter in werden. Toen kwam het moment dat we het besluit hadden genomen om Elementor Pro te kopen.

Het eerste wat we hiermee hebben gedaan, is natuurlijk een website opzetten, maar niet eens voor onszelf. We hadden namelijk een opdracht gekregen om een website te bouwen voor een vastgoedbedrijf en dit ging ons goed af. We keken op internet naar hoe andere websites uit deze niche eruit zagen en probeerden deze onderdelen na te maken. Natuurlijk zag het ene onderdeel er beter uit dan het andere onderdeel, maar we leerden veel. Na drie dagen hadden we zo goed als alle functies van Elementor Pro gebruikt en was de website klaar voor aflevering. De klant was er erg blij mee en we hadden alle kosten voor Elementor Pro weer terugverdiend.

Wat ons hierna direct opviel, is dat het inderdaad echt extreem makkelijk is om een website te bouwen met Elementor Pro. Zelfs als je geen kennis van code hebt, kun je een mooie, snelle en zoekmachinevriendelijke website bouwen. Wil je het toch niet helemaal zelf doen? Dan kun je gebruik maken van de honderden templates die Elementor voor jou heeft gemaakt.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en maken we nog steeds gebruik van Elementor. We hebben een aantal klanten gehad die niet vooruitkwamen met hun website, terwijl ze wel wisten hoe ze gevonden konden worden in Google. Hieruit hebben we een paar opdrachten gekregen om nieuwe websites te bouwen en we konden al snel het resultaat zien. De website scoort nu namelijk veel beter in Google en er komen wekelijks meer bezoekers op af.

Wat dit voor ons betekent, is dat Elementor naar onze mening echt een van de beste WordPress-thema’s/page builders is. Het werkt zo makkelijk en tegelijk wordt er rekening gehouden met de achterkant van jouw website om zo goed mogelijk te presteren op het internet. Persoonlijk raden we je daarom echt aan om Elementor Pro te gebruiken! Je loopt helemaal geen risico, want Elementor werkt met een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Welke voordelen biedt Elementor Pro bij het maken van jouw website?

Als WordPress ontwikkeling specialist is het begrijpelijk dat je op zoek bent naar de beste tools om hoogwaardige websites te bouwen. Elementor Pro is een waardevolle investering voor elke webontwikkelaar die op zoek is naar meer flexibiliteit en functionaliteit bij het bouwen van websites. Maar wat zijn de voordelen van de Pro-versie en waarom zou je deze aanschaffen?

In deze blogpost zullen we dieper ingaan op de mogelijkheden die de Pro-versie van Elementor biedt. We leggen uit hoe Elementor Pro je in staat stelt om prachtige en complexe webpagina’s te bouwen, zonder enige programmeerkennis. Bekijk ook de onderstaande video om een idee te krijgen van wat Elementor Pro te bieden heeft.

 

Elementor Pro Kopen: wat vinden andere gebruikers van Elementor?

ls je mijn persoonlijke ervaringen met Elementor hebt gelezen, heb je al een goed beeld gekregen van wat je kunt verwachten. Echter is Elementor niet voor niets een van de populairste website bouwers op de markt met meer dan 5.000.000 gebruikers. Er zijn dus genoeg andere gebruikers die hun ervaringen delen op verschillende platforms. In dit artikel wil ik daarom graag wat dieper ingaan op de ervaringen van andere Elementor Pro gebruikers.

Om ervaringen van andere gebruikers te vinden, kijk ik zelf vaak op grote platforms zoals Trustpilot. Tijdens het schrijven van deze blog heb ik dat ook gedaan. Elementor wordt hier beoordeeld met een gemiddelde score van 4,0 van de 5 sterren op basis van meer dan 370 reviews. Dit laat zien dat Elementor een geweldige tool is om zonder technische kennis jouw eigen website of webshop te bouwen.

Elementor reviews

Elementor Pro Kopen: Welke licentie heb ik nodig?

Als je na het lezen van deze blog besloten hebt om Elementor Pro te kopen, dan is dat een uitstekende keuze! Het kan echter zo zijn dat je niet zeker weet welk pakket je het beste kunt aanschaffen. Bij Elementor Pro heb je namelijk de keuze uit vijf verschillende pakketten die allemaal net iets anders zijn.

Hieronder zal ik elk pakket kort bespreken, zodat je een idee krijgt van welke pakketten er beschikbaar zijn en wat de verschillen zijn. Op deze manier kan je het pakket kiezen dat het beste bij jouw situatie past.

Elementor Pro prijzen 2023

Het eerste en meest betaalbare pakket dat Elementor Pro aanbiedt, is het Personal-pakket. Voor $49 per jaar kun je de licentie gebruiken voor één website en heb je toegang tot alle pro-functies, templates en elementen.

1. Elementor Pro kopen: Essential plan (1 website)

Het Personal-pakket van Elementor Pro is vooral geschikt voor zelfstandige ondernemers die hun eigen Elementor-website willen maken voor hun bedrijf. Daarnaast is het pakket ook geschikt voor mensen die graag websites bouwen als hobby. Heb je hulp nodig met je Elementor website, vraag onze expert.

2. Elementor Pro kopen: Advanced plan (3 websites)

We gaan door met het tweede pakket waar je uit kunt kiezen, namelijk het Elementor Advanced pakket. Voor dit pakket betaal je $99 per jaar. Het verschil met het Essential pakket is dat je met dit pakket drie websites kunt maken in plaats van één. Ook bij dit pakket krijg je toegang tot alle pro functies, templates en elementen.

Dit pakket is interessant voor mensen die meerdere websites willen maken of meer ervaring willen opdoen met Elementor Pro. Dus als je een freelancer bent of een kleine onderneming hebt en meerdere websites nodig hebt, is het Elementor Pro Plus pakket een goede keuze. Het biedt je de mogelijkheid om meerdere websites te maken zonder dat je extra licentiekosten hoeft te betalen.

3. Elementor Pro kopen: Expert plan (25 plan)

Het Elementor Pro expert pakket is het meest uitgebreide individuele pakket dat Elementor aanbiedt. Dit pakket kost $199 dollar per jaar en stelt je in staat om maar liefst 25 websites te maken. Met deze licentie kun je de software op 25 verschillende WordPress installaties gebruiken. Dit pakket is ideaal voor mensen die veel met webontwikkeling bezig zijn, zoals webbouwers die Elementor Pro willen gebruiken voor het bouwen van websites voor hun klanten. Bovendien is het voor veel mensen de meest ideale keuze, omdat je altijd een extra licentie achter de hand hebt en daarnaast het meeste waar voor je geld krijgt.

Heb je een kleine agency dan is het Expert plan zeer geschikt.

4. Elementor Pro kopen: Agency plan (1000 websites)

Tot slot is er ook nog het Elementor Pro Agency pakket beschikbaar, dat in feite hetzelfde is als het Expert pakket, maar met de mogelijkheid om nog meer websites en webshops te bouwen. Bij het Expert pakket zit er namelijk een limiet op van 25 websites, terwijl dit bij het Agency pakket is verhoogd naar 1000 websites. Het aanschaffen van het Agency pakket kan daarom veel interessanter zijn dan het Studio pakket. Het Elementor Pro Agency pakket kost $399 dollar per jaar.

Elementor Pro Kopen? Jaarlijkse korting

Als je Elementor Pro aanschaft, heb je de mogelijkheid om te profiteren van een renewal korting. Standaard staat je licentie op “Doorlopen”. Dit betekent dat de kosten elk jaar automatisch worden afgeschreven. Hoewel dit gemakkelijk is, mis je dan wel de korting. Als je het abonnement echter stopzet, kun je het verlengen met 25% korting. Dit kan je geld besparen en is dus de moeite waard om te overwegen.

Het is belangrijk om te weten dat je deze korting pas kunt gebruiken voor het tweede jaar. Bij aanschaf heb je namelijk al voor het eerste jaar betaald.

Elementor Pro Kopen? Verschil tussen Elementor en Elementor Pro

Elementor is een gratis WordPress-plugin waarmee je eenvoudig en snel aantrekkelijke webpagina’s kunt ontwerpen met behulp van een drag-and-drop interface. Met de gratis versie van Elementor krijg je toegang tot een groot aantal functies en widgets waarmee je professioneel ogende webpagina’s kunt maken.

Elementor Pro daarentegen is de betaalde versie van Elementor en biedt extra functies, widgets en sjablonen. Met Elementor Pro kun je bijvoorbeeld je eigen thema’s ontwerpen, pop-ups maken, formulieren bouwen, WooCommerce-producten stylen, animaties toevoegen en meer. Elementor Pro biedt ook meer geavanceerde integraties en toegang tot een uitgebreidere selectie van sjablonen en widgets.

Kortom, Elementor Pro biedt meer geavanceerde functies en flexibiliteit dan de gratis versie van Elementor, waardoor het ideaal is voor professionele webontwerpers, marketeers en bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren.

Slotwoord over Elementor Pro

Ik hoop dat deze blog je heeft geholpen om de vele voordelen van Elementor Pro te begrijpen en hoe het jouw WordPress-ontwikkeling kan verbeteren. Met Elementor Pro heb je de vrijheid en flexibiliteit om jouw creativiteit de vrije loop te laten en prachtige websites te bouwen zonder enige programmeerkennis.

Als je meer wilt weten over hoe Elementor Pro jou kan helpen bij het ontwerpen van jouw website of als je hulp nodig hebt bij het implementeren van Elementor, neem dan gerust contact op met ons team van WordPress-experts via onze contact pagina. Wij staan altijd voor je klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw WordPress-ontwikkeling.

Elementor pro kopen veel gestelde vragen

 1. Wat is Elementor Pro?
  Elementor Pro is een WordPress-plug-in waarmee gebruikers aangepaste webpagina’s kunnen maken zonder kennis van codering. Het biedt een breed scala aan functies, widgets en sjablonen om de ontwerp- en ontwikkelingsworkflow te versnellen.
 2. Wat is het verschil tussen Elementor en Elementor Pro?
  Elementor is de gratis versie van de plug-in en biedt beperkte functies en sjablonen. Elementor Pro is de betaalde versie met meer functies en mogelijkheden, zoals pop-ups, themabouwer, WooCommerce Builder en meer.
 3. Moet ik een ontwerper zijn om Elementor Pro te gebruiken?
  Nee, u hoeft geen ontwerper te zijn om Elementor Pro te gebruiken. Het is een intuïtieve drag-and-drop-editor waarmee u aangepaste webpagina’s kunt maken zonder enige kennis van codering.
 4. Welke thema’s ondersteunt Elementor Pro?
  Elementor Pro is compatibel met bijna alle WordPress-thema’s. Maar als u een probleem ondervindt, kunt u het beste contact opnemen met de Elementor-ondersteuning.
 5. Biedt Elementor Pro ondersteuning voor mobiele apparaten?
  Ja, Elementor Pro biedt responsieve bewerkingsopties om uw pagina’s perfect te maken voor mobiele apparaten. U kunt elk element op uw pagina’s aanpassen voor mobiele weergave.
 6. Is Elementor Pro SEO-vriendelijk?
  Ja, Elementor Pro is SEO-vriendelijk en ondersteunt standaard WordPress SEO-plug-ins zoals Yoast SEO en All in One SEO Pack.
 7. Hoe kan ik Elementor Pro installeren? U kunt Elementor Pro installeren via de WordPress-plug-inpagina’s. Nadat u de plug-in heeft aangeschaft, kunt u de plug-in uploaden en activeren op uw WordPress-website.
 8. Biedt Elementor Pro een geld-terug-garantie? Ja, Elementor Pro biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen als u niet tevreden bent met de plug-in.
Michael

Michael

Michael is een ervaren WordPress developer met een passie voor het creëren van professionele en gebruiksvriendelijke websites. Hij heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van aangepaste WordPress themes en plugins, en heeft een diepgaande kennis van PHP, HTML, CSS en JavaScript. In zijn vrije tijd houdt Michael ervan om zich te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen in de WordPress-gemeenschap en deel te nemen aan verschillende online en fysieke evenementen om zijn vaardigheden te verbeteren en te delen met anderen.

Ook leuk