WordPress / Online Marketing

/

WordPress & Elementor Specialist

Tof dat je weer terug bent. Kunnen wij je helpen met het bouwen van een website?

Wat is: Administratie omgeving

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De Admin Area is het administratieve gedeelte van een WordPress-website. Meestal is het toegankelijk door naar de wp-admin-directory in uw webbrowser te gaan. Voorbeeld: http://www.example.com/wp-admin/

Het WordPress-beheergebied is het beheercentrum van een door WordPress aangedreven website. Een beheerder heeft volledige toegang tot alle secties binnen het WordPress Admin Area. Gebruikers met andere rollen zoals redacteur, bijdrager of auteur hebben beperkte toegang tot het beheerdersgedeelte. Sommige gebruikers, zoals gebruikers met de rol van abonnee, hebben alleen toegang tot hun profielpagina in het beheerdersgedeelte.

Bovenaan elk beheerscherm staat de werkbalk of de beheerbalk. Het biedt toegang tot verschillende administratieve functies. Aan de linkerkant bevindt zich de hoofdnavigatie die toegang biedt tot de meeste WordPress-beheertools. Elke hoofdsectie wordt meestal geleverd met een submenu dat kan uitvliegen en kan worden uitgebreid om extra opties weer te geven.

Het gebied in het midden van het scherm wordt het werkgebied genoemd. Hier kun je berichten schrijven, bewerken en verwijderen en instellingen aanpassen. Onderaan elke beheerpagina staat de voettekst. De voettekst bevat links naar WordPress en de versie van WordPress die je momenteel hebt geïnstalleerd.