WordPress / Online Marketing

/

WordPress & Elementor Specialist

Alles om je eigen website te bouwen met WordPress en WooCommerce.

Astra theme review 2020: Het populairste thema voor WordPress van dit moment.

Astra is een gratis WordPress-thema dat is gericht op snelheid. Optioneel kun je de Pro-versie kopen voor $ 59, wat een aantal extra instellingen en opties toevoegt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Astra theme werkt vlekkeloos met alle pagebuilders

Bij WPagency begrijpen we de waarde van hoe een goede template die het verschil kan maken voor het succes van een website of niet. Wij zijn al jaren agency bij Astra theme, dus we kunnen deze review daarom ook makkelijk geven.

Wij begrijpen als website bouwers dat je template aan redelijk wat eisen moet voldoen. Ik hoop dat je wat aan deze review hebt en dat je Astra theme een kans zult geven.

Astra theme voordelen

Astra theme nadelen

Wat is het Astra theme?

Astra is één van de meest populaire gratis items die beschikbaar zijn voor WordPress. Het is ontwikkeld door Brainstorm Force en is een van de meest gedownloade items die je in de het thema sectie tegenkomt, naast de standaarditems die met WordPress zijn geïnstalleerd, zoals Twenty Twenty, Twenty Nineteen en Twenty Seventeen.

Astra heeft vandaag de dag meer dan 700,00 actieve installaties en een 5-sterrenbeoordeling van 3563 van de 3640 gebruikersbeoordelingen. Het sis hierdoor een van de best beoordeelde WordPress-thema’s aller tijden is.

Eén van de snelst groeiende templates voor WordPress

De mate van groei als rondom Astra theme zijn goed te vergelijken met Divi. Het succes van dit product van Brainstorm Force wordt voornamelijk toegeschreven aan het feit dat het extreem snel, zeer aanpasbaar, en een stijlvolle look en feel heeft, wat je nieuwe website goed kan gebruiken.

Gratis versie vs Pro versie

Behalve dat Astra beschikbaar is als gratis download voor het WordPres, is er ook de Astra Pro-versie hier te vinden.

Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt, is het een ongelooflijke prestatie om een ​​van de meest populaire items in de WP-directory te worden. De nog grotere prestatie is dat dit in vrij korte tijd is bereikt, met versie 1.0.0 die in april 2017 wordt gepubliceerd!

En sinds de release ervan is geen enkel commercieel ondersteund thema erin geslaagd Astra van deze felbegeerde plaatsing te onttronen.

Astra heeft uitstekende complimenten ontvangen, onder meer van grote WP-influencers zoals Chris Lema en Ben Pines van Elementor.

Vond je dit interessant?

Wil je op de hoogte blijven over onderwerpen als WordPress & online marketing, meld je dan nu aan voor ons onze nieuwsbrief.

7 gedachten over “Astra theme review 2020: Het populairste thema voor WordPress van dit moment.”

  • Hi Niels,

   Helaas heeft Brainstorm, het bedrijf achter Astra theme niet vaak een kortingscode beschikbaar. Meestal hebben ze wel een mooie actie op dagen als Black Friday en wanneer ze bijvoorbeeld een mijlpaal hebben gehaald. Ik zou hun facbeook pagina in de gaten houden.

   Groet,

   Leon

   Beantwoorden
  • Ik vind dat een lastige vraag. Divi is meer een alles in 1 oplossing. Astra theme is puur een thema. Je hebt daarnaast nog een pagebuilder zoals Elementor nodig om de website te bouwen.

   Wij bouwen 90% van alle websites met Astra i.c.m. Elementor. Wij hebben minder ervaring met Divi. Ik hoor wel goede verhalen over Divi de afgelopen maanden. Ik zal binnenkort een review schrijven over Divi en de producten die Elegant themes verder hebben ontwikkeld.

   Groet,

   Leon

   Beantwoorden

Plaats een reactie