WordPress / Online Marketing

/

WordPress & Elementor Specialist

Alles om je eigen website te bouwen met WordPress en WooCommerce.

Appsumo

Al jaren koop in zeer regelmatig LTD’s (Lifetime deals) via het internet. Mijn eerste LTD was op 6 maart 2018 via AppSumo genaamd Rocketium. Met enkele klikken was in staat om een video te maken met Rocketium. Na een paar avonden klooien heb ik mijn eerste video aan een klant verkocht. 

Ik gebruik vandaag de dag nog steeds Rocketium, die ik destijds via AppSumo heb gekocht voor $49,-. Waarom ik dit verhaal je deel is omdat ik je de waarde van AppSumo wil laten zien. Er komen iedere week nieuwe software deals online. Het kan verslavend zijn om ieder deal te kopen. Ik heb voor mijzelf een klein beetje de regel dat ik de deals de eerste paar dagen intensief gebruik, als ik na 2-3 dagen denk dit ga ik toch niet veel gebruiken dan cancel ik de bestelling. 

Je krijgt bij AppSumo de mogelijkheid om kosteloos binnen 60 dagen je geld terug te claimen. Heel makkelijk te regelen via de website van AppSumo. 

Bekijk hieronder alle deals van Appsumo:

Heights Platform

Maak en verkoop online cursussen op één gebruiksvriendelijk platform. Bekijk hier de deal »

Boost

Koop nu Boost met korting. Deze aanbieding is geldig tot 1 maart 2020. Bekijk hier de deal »

HR Partner

Beheer werknemersgegevens en zet uw HR-beheerder op automatische piloot. Bekijk hier de deal »

wpDataTables

Maak responsieve tabellen, grafieken en diagrammen voor WordPress. Bekijk hier de deal »

Boost

Vergroot uw e-maillijst door geverifieerde e-mails te verzamelen met sociale opt-in-links U hebt fantastische inhoud en producten, maar lijkt uw e-maillijst niet op

Lees verder »
HR Partner

HR Partner

Zodra je meer dan één werknemer hebt, worden HR-taken snel een nachtmerrie. (Denk aan Freddy Krueger en Office Space.) Je beheert werknemersrecords, onboarding,

Lees verder »

Wat is Appsumo?

Appsumo is opgericht door Noah Kagan. Een serial entrepreneur uit Amerika. Hij was ooit werknemer #30 van Facebook. Hij heeft zijn sporen de afgelopen jaren wel verdient. Noah is de oprichter van Sumogroup met merken als:

  • AppSumo
  • Sumo
  • Sendfox
  • Kingsumo

AppSumo
Dagelijkse deals voor geeks – Dit is ons originele product dat in 2010 is gestart. Ze promoten geweldige deals voor tools en inhoud voor kleine bedrijven die willen groeien

Sumo
E-mailmarketing voor e-commerce. Als je een online winkel hebt en wilt groeien – is dit het eerste dat je moet installeren.

Sendfox
E-mailmarketing voor podcasters. De # 1 tool om podcasters en contentmakers te helpen hun publiek te vergroten.

KingSumo
Gratis virale tools om meer klanten te krijgen. Dit zijn tools die we intern hebben gebruikt en die nu beschikbaar zijn voor het publiek. 

We hebben ons uiterste best gedaan om exclusieve WordPress-kortingsbonnen voor onze gebruikers te bedingen. We begrijpen dat commerciële WordPress-plug-ins en blogservices behoorlijk duur kunnen worden voor nieuwe gebruikers. 

We willen dat u op de goede voet begint met de beste tools en services. Daarom bieden we onze gebruikers de mogelijkheid om te besparen via WPBeginner’s WordPress- en blogcoupons.