WordPress / Online Marketing

/

WordPress & Elementor Specialist

Alles om je eigen website te bouwen met WordPress en WooCommerce.

Accuranker review: bekijk de ranking van jouw keywords van je website

Accuranker is de koning als het gaat om het bijhouden van de keywords binnen je website. Wij gebruiken al meer dan 2 jaar deze ultiem goed werkende keyword tracker. De enige manier hoe je concurrenten kan verslaan is het gebruik maken van de juiste data. Op welke plek staat mijn grootste concurrent en hoe kan ik hem of haar verslaan? Wil je antwoord op deze vraag, dan moet je AccuRanker gebruiken. Het geeft je alle data die je nodig hebt. Accuranker is een van de meest veelzijdige en toegankelijke apps om de posities van je zoekwoorden bij te houden. Je kan ook rapporten aanmaken zodat je iedere ochtend/middag/avond een rapport ontvangt met de posities binnen Google.

Wat is Accuranker?

Hoe kunt ervoor zorgen dat u uw doelmarkt met de juiste zoekwoorden aantrekt, is van cruciaal belang om nieuwe klanten te krijgen en een klantenbestand te behouden. Het betekent ook dat u ervoor kunt zorgen dat u aan de top van zoekresultaten op internet blijft, maar u kunt dit niet alleen doen Met de Tracking tool zoals AccuRanker heeft u een toppositie binnen Google binnen handbereik.

AccuRanker review

Voordat u AccuRanker kunt gebruiken en uw zoekwoorden kunt volgen, gaat u naar de startpagina. Dit bevat alle dingen die u moet weten over de software, samen met de belangrijkste functies, en deze omvatten:

  • Google Analytics: u kunt uw Google Analytics-account koppelen aan uw AccuRanker-account, waarmee u al uw zoekwoorden soepel kunt volgen en ook enkele van uw zoekwoorden kunt importeren.
  • Automatische monitoring: Met AccuRanker kunt u al uw zoekwoorden dagelijks bijhouden en hun ranglijsten automatisch voor u bijwerken.
  • Automatisch rapport: er zijn momenten dat uw klanten graag een voortgangsrapport willen zien van hoe hun SEO-ranglijst het doet. Met AccuRanker kunt u direct een gedetailleerd voortgangsrapport verzenden, samen met de nodige afbeeldingen en grafieken om de details te verbeteren die ze nodig hebben.
  • Gegevensexport: als u uw gegevens nog meer wilt analyseren, kunt u uw gegevens exporteren naar verschillende bestandsindelingen, wat u zou helpen die diepgaande blik te krijgen.
  • Agent monitoring: ons team verwerkt dagelijks veel verschillende klanten, wat betekent dat we een groot aantal zoekwoorden bijhouden. Met deze functie kunnen we volgen en monitoren.
  • Concurrentiecontrole: vraagt u zich af hoe uw zoekwoorden zich verhouden tot andere zoekwoorden en websites? Met AccuRanker kunt u uw zoekwoorden vergelijken met uw concurrentie, wat helpt uw SEO-prestaties te bekijken. Share of Voice: met deze functie kunt u de top 20 zoekwoorden bekijken, waarmee u uw zoekwoorden en de zoekwoorden van uw concurrent kunt volgen.

Nu we alle functies hebben behandeld, laten we eens kijken naar AccuRanker zelf en zien hoe het werkt. 

Waarom Accuranker?

Bij het inloggen ziet u meteen hoe uw zoekwoorden presteren. U krijgt ook live gegevens, waarmee u kunt zien hoe uw zoekwoorden en websites het doen. Het ziet er in één oogopslag eenvoudig uit, maar u ontvangt waardevolle gegevens die u kunnen helpen uw SEO-campagne te evalueren. En dat is waar de schoonheid van AccuRanker ligt, in zijn eenvoud. De presentatie is goed gedetailleerd en georganiseerd, zodat u deze relatief gemakkelijk kunt bekijken. Het is normaal om aan te nemen dat dit soort gegevens in sommige tools vaak overvol worden weergegeven, maar AccuRanker doet geweldig werk om uw gegevens op één plek te organiseren.
  

Hoger in Google met Accuranker

AccuRanker is een geweldige SEO-tool en is een tool die uw campagne nog meer kan stimuleren. De eenvoud maakt het gemakkelijk om op te pakken, en de navigatie en organisatie zou u echt veel tijd besparen. Een uitstekende en progressieve SEO-campagne heeft betrouwbare tools nodig, en AccuRanker zou een onderdeel van die campagne moeten zijn. Als u vragen of inzichten heeft over AccuRanker of SEO-campagnes, laat dan een reactie achter en laten we praten.

Vond je dit interessant?

Wil je op de hoogte blijven over onderwerpen als WordPress & online marketing, meld je dan nu aan voor ons onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie